(0) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

μία οικογενειακή υπόθεση...

Ένα κατάστημα με αγάπη για το design..

Τα φωτιστικά μας είναι επιλεγμένα σχέδια Εισαγωγής ή σχεδίασης των Y3studio design, για το σπίτι σας, για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, καταστημάτων, χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας αλλά και γραφείων ή επαγγελματικών χώρων με ξεχωριστή αισθητική.


Η ιστορία μας...


Το πρώτο μας κατάστημα με την επωνυμία " Φωτιστικά Αφοί Γεωργιάκου", ανοίγει το 1963 στον Πειραιά, τότε που οι μεγάλες αστικές περιοχές ξεκινούν να αναπτύσσονται.

Είναι η εποχή που "δανιζόμαστε" ως χώρα αισθητικά πρότυπα από την Ιταλία και τις Σκανδιναβικές Χώρες, "παλεύοντας"  να αποδείξουμε πως κι εμείς ανήκουμε στη Δύση...

Το 1985, ανοίγουμε το δεύτερο κατάστημά μας στον Άλιμο με αποκλειστικές εισαγωγές από Ιταλία για χονδρική και λιανική πώληση.

Λίγα χρόνια αργότερα, βλέποντας τη δραστηριότητα που υπάρχει πια στις ελληνικές βιοτεχνίες φωτιστικών, δίνουμε βαρύτητα στην εισαγωγή και διάθεση εξαρτημάτων φωτιστικών.

Από το 2001, διαχωρίζουμε τις δραστηριότητές  μας ώστε να μπορούμε να πετύχουμε αποδοτικότερο έλεγχο. Έτσι δημιουργούμε τις εταιρείες " Γεωργιάκος Αθανάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εμπορία Εξαρτημάτων Φωτιστικών" και "Georgiakos lighting - Κατασκευή και Εμπορία Φωτιστικών". Συνεργαζόμαστε με αρκετούς από τους καλύτερους οίκους φωτιστικών και βοηθάμε στη διάδοση του design φωτιστικού.

 

Από το τέλος του 2014, ξεκινήσαμε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα Y3design studio, με αποκλειστικά σχέδια ενώ συνεχίζουμε την καλή συνεργασία μας με  μεγάλα brands από όλον τον κόσμο.

Στόχος μας είναι η ποιοτική και αισθητική ανάδειξη των χώρων που καλούμαστε να εξοπλίσουμε και η δημιουργία μίας μακρόχρονης συνεργασίας.

Γιατί για εμάς, η πώληση, είναι μόνο η αρχή... !

 

Νίκος Γεωργιάκος